Sådan fik vi muligheden for at tage ud og rejse

Jeg er en ung dreng på 15 år og går i 9 klasse.

Det startede som en hver anden dag, bortset fra at den her var lidt anderledes. Det var en af de sidste dage inden sommerferien.

Jeg vågnede op og tog i skole som altid. Det var en god dag, og det var spændende at vide at man snart var færdig med folkeskolen.

Efter skole valgte mig og mine venner at tage ud og spille noget fodbold. Det gør vi tit, men det her kunne jo være en af de sidste gange vi var sammen allesammen.

Så vi spillede og spillede. Det var mere end bare hyggeligt. Der er altid noget dejligt i at få sine tanker væk og kun fokusere på det fællesskab der opstår når man spiller fodbold.

Efter nogle timer kan jeg høre at min telefon ringer, det er min mor. Hun ringer aldrig og det undrede mig.

Hun spurgte hvornår jeg kom hjem og sagde at hun havde en overraskelse til mig når jeg var hjemme. Det gjorde mig spændt da hun aldrig nævner noget om nogen overraskelser.

Da jeg så kommer ind ad døren, sætter hun mig ned i sofaen og fortæller mig at hun har fået penge til en rejse igennem Letfinans.dk og vi om et par dage skulle til Spanien.

Jeg var mere end bare glad, især fordi jeg ved hvordan hendes økonomiske tilstand er og at jeg aldrig ville forvente at vi skulle ud og rejse.

Typisk holder vi sommerferien herhjemme i Danmark hvor vi bare nyder familie og venner, hvilket også er fint, men slet ikke spændende som en rejse.

Hun fortalte mig at hun var stolt over hvor godt jeg havde klaret mig i skolen og at hun ville give mig en god ferie inden jeg skal videre i livet på et gymnasie.