Sengetæpper og pyntepuder

Hvad boligindretning angår, er sengetæpper og pyntepuder prikken over i’et. De tilføjer lidt ekstra krydderi til soveværelset, loungen eller stuen, som giver det personlighed, klasse og stil. Ligesom der er mange forskellige varianter af boliggenstande, er der også mange forskellige slags og farver af sengetæpper og pyntepuder, som du kan vælge imellem. Her er der en guide til at hjælpe dig med at vælge den perfekte kombination til dit soveværelse, lounge eller stue.

Den første ting du bør overveje, er stilen i rummet. Det er egentligt den samme overvejelse du skal gøre dig uanset hvilket rum der er tale om. Overvej om rummet er eller skal være nutidigt, traditionelt eller et sted midt imellem. Dette vil hjælpe dig med at indsnævre dine valg af sengetæpper og pyntepuder. For eksempel, hvis værelset er moderne, vil du måske vælge et sengetæppe i ensfarvet med geometriske mønstre. Eller, hvis dit soveværelse er traditionelt, vil du måske vælge et sengetæppe med et blomster- eller paisley-design. Det samme gælder for så vidt dine pyntepuder, men dette åbner også op for både nye udfordringer og muligheder, da du kan vælge at matche eller mixe din strategi på tværs af pyntepuder og sengetæpperne.

Når du har besluttet dig for den generelle stil, er det tid til at begynde at tænke på farver. Igen vil dette blive påvirket af den overordnede stil i rummet, som der er tale om. Hvis du ønsker, at dit soveværelse skal have en beroligende og afslappende atmosfære, vil du gerne holde dig til farver som blå, grøn eller lilla. Eller hvis du vil have dit soveværelse til at være mere livligt og energisk, kan du vælge lysere farver som rød, orange eller gul. Når nu der er tale om flere forskellige rum, så kan det jo tænkes, at du gerne vil have en afslappende stil i soveværelset, mens at stuen skal være mere energisk. Men det er helt op til dig og måden du lever på i dit hjem.

Når du har sat dig for et par farver, er det tid til at begynde at shoppe efter sengetæpper og pyntepuder. Du vil gerne kigge efter sengetæpper, der er lavet af materialer af høj kvalitet som bomuld eller hør. Og hvad angår designet, vil du gerne vælge noget, der komplementerer stilen i resten af hjemmet. Hvis du for eksempel har et moderne soveværelse, vil du måske vælge et sengetæppe med et enkelt design. Eller, hvis du har et traditionelt soveværelse, vil du måske vælge et sengetæppe med et mere indviklet design. Det kan være med komplekse mønstre eller nutidige designs.

Når det kommer til pyntepuder, er der nær uendelige muligheder. Du kan vælge puder, der er ensfarvede, mønstrede eller endda pyntet med pailletter eller perler. Og du kan finde dem i en række forskellige former og størrelser. Så uanset om du vil have små puder til din seng eller store puder til din sofa, er du sikker på at finde det, du leder efter.

Når det kommer til at vælge det perfekte sengetæppe og pyntepuder, er det vigtigste at have det sjovt og være kreativ. Der er ingen hårde og hurtige regler. Så bland og match forskellige farver, mønstre og teksturer for at skabe et look, der er helt dit eget. Det vil både hjælpe dig på den kort og den lange bane, ved at du får noget nyt og spændende til hjemmet nu og her og sidenhen, når de første gæster kommer forbi, så vil de blive imponeret over din selvstændighed og kreative evner til at indrette. Vi ønsker ikke at fornærme nogen, og hvis du bare inderst inde har mere lyst til stille og rolige neutrale farver og former, så er dette også helt okay. Vi har set hundredevis af hjem, hvor alt fra farver til materialer, indretning og udseende er sammenkædet ved hjælp af subtile og neutrale farver, hvilket har fungeret super godt. Vores egen stil er måske blot til det lidt mere farverige, så lad dig ikke snyde af hensigten bag denne artikel. God fornøjelse.