Online shopping bliver lidt sjovere med den her konto

Når du skal handle på nettet, så er det træls hvis din konto siger nej!

Der findes dog en smart konto der gør at de måneder hvor kontoen er lidt mere presset ikke bliver en hindring. Nogen måneder er der bare ikke de samme penge på kontoen. Det kan være en måned der kommer mange regninger. Det kan også være en måned med en masse uventede regninger. Hvis køleskabet bliver til et varmeskab eller hvis dine sommerdæk ligner slicks. Så vil din konto den måned nok ikke være så vild med du hygge shopper. 

Der findes dog en konto der her kan hjælpe dig ud af problemet. Du kan nemlig få en online afbetalingskonto der virker som en kasse kredit. Med denne kan du købe nu og betale senere. Den er smart de måneder hvor du bare er mere presset. Den virker i alle danske webshops og er nem at bruge. Du kan så købe alt på afbetaling og samle det i en pulje. Varer som sko, tøj, frækt lingeri, legetøj, elektronik, værktøj, mad, møbler og endda sexlegetøj kan samles i et køb.

Nemt at bruge og helt som du plejer!

Når du skal købe med den nye smarte konto, gør du helt som du plejer. Det er de samme shops du skal købe i. Du gør helt som du plejer, smider dine varer i kurven i de forskellige shops. Når du så kommer til kassen skal du ændre lidt. Her vælger du nemlig den nye konto. Dermed trækkes dine køb ikke på din bank konto. De samles i en afbetaling på den nye konto. Her kan du så logge ind og rette afbetalingen til. Du kan nu afgøre hvor hurtigt du vil betale det retur. Dele det op i små bidder, der så trækkes hver måned på din konto.